13 September 2007

Офис забавления

Днес в офиса имахме много забавни преживявания с Икономедиа или по-скоро с кол центъра, който ги обслужва, предполагам.
Веднъж се обадиха, за да ни предложат безплатни броеве от "Строителство Градът" и някакво друго издание за имоти, защото спред тях било близко (?!) до нашия предмет на дейност.
Малко по-късно се обади друго момиче, да ни предложи безплатна книга, ако се абонираме за "Дневник" (ние преди около две седмици подновихме абонамента си за "Дневник" за една година). Като разбра това, момичето предложи да се абонираме за "Капитал", за да не изпуснем подаръка. За съжаление обаче, не можа да ни каже кога изтича абонаментът за "Капитал" - нещо, което и ние не помним. Обеща да провери. След малко се обади отново и каза, че ще получим книгата с първия брой на "Капитал" от новия абонамент. Не се знае кога ще дойде този нов абонамент, защото не станало ясно кога изтича старият, но е важно СЕГА да направим поръчката, за да получим книгата.
Накрая се обади трета служителка да ни предложи комплект книги, ако направим нов абонамент за "Мениджър", тъй като нашият вече изтичал. Май последното обаждане беше най-адекватно, обаче, подготвена от предишните три, Роси едва сдържаше смеха си, докато говореше по телефона. А като затвори, вече се разсмяхме с пълна сила :)))

1 comments:

Све said...

Хехе :)
Не знам защо ама си мисля,че баш от абонаментния отдел са ви се обадили.Те там са малко така...разсеянки ;)