09 January 2008

Снимки от една година

За Нова година ни дойде идеята всеки от приятелите да подбере десетина снимки от 2007, които представят как е изминала годината за него, и да ги прожектираме на мултимедията. Идеята си остана неосъществена. Но аз пък се вдъхнових да избера няколко от моите снимки на 2007.

Тази снимка изпратихме в Нова ТВ в едно предаване за животни. С нея рекламираха Вихър като благонадежден ерген. Никой не се отзова. Освен едни съмнителни мераклии да го купуват от Добрич.

Един следобед на границата между зимата и пролетта. През повечето време Светла превеждаше на лаптопа - за онези енциклопедии, които се разпространяваха с вестниците.

Разходка с Тонито и Васко. Играхме на "Балонът се надува..." Татковците май бяха най-доволни, че има кой да ги отмени в игрите.

Един експеримент, който си направих - в продължение на една седмица снимах вечер или сутрин дрехите, които събличам вечерта. Нямам навика да ги прибирам, а остават да лежат някъде. Понякога - разхвърляни, друг път - подредени...

Цвете за 8ми март. Влюбих се в него. Така и не успях да открия точно как се казва. Завещах го на майка, след като се изнесох. Тя се грижи добре за него.


Излет до Сопот - беше по време на ваканцията за 1. май. През по-голямата част от времето се припичах на слънце, а другите се качиха с лифта догоре.

Това пък беше разходка до с. Косово. Уж по работа - трябваше да проучим терена за тиймбилдинг. Видя ми се по-хубаво отпреди. Сигурно заради времето - по-зелено, по-оживено... А разходката приключи с обилен обяд.

Един уикенд на Каваците. Все още беше учудващо спокойно и имаше предостатъчно място за палатките.

Тръгнахме уж за събора в Левочево. Спахме в Смолян, при баба, две коли хора. До събора така и не стигнахме, но видяхме други чудни места, които до този момент не познавах. За мен това пътуване дойде непосредствено след един изтощителен тиймбилднг на Боровец и очевидно съм имала нужда от почивка.

Септемврийската почивка на Св. Влас. Бяхме компания от около петнайсет души. Сред тях и Васко. Щом чуеше неговото парче - Can't Stop the Rock - ставаше неудържим.

На Сахаттепе, през декември - повече снимки от този ден има в един от последните постове.

5 comments:

Elena said...

11 :)
хубава идея! и тази с дрехите :)

denitsa said...

много мил разказ...:*)
в края на 2006 правихме заедно анализи на изминалата година на сахата. няма да забравя...:) беше чудесен ден.
да, това с дрехите! :))))

Iva said...

Дениии, значи е изминала една година оттогава... наистина беше чуден ден :)

Anonymous said...

hm:)so nice idea iva(when i read it i got wish to do the same),,and yes that with clothes,great experiment:)
wish you happy new year full with new,happy,unexpected,sunny and dreamy moments:)

Iva said...

Thanks, Ivana :)
I wish you too that 2008 is a great year for you, filled with good spirits, shared love and exotic trips!